Parkbyen ligger unikt placeret på én af Aalborgs højderygge og som nabo til Golfparken. De grønne områders rekreative og afstressende effekt er særlige kvaliteter, som gør stedet helt sit eget.

0
meter til park
0
minutter til motorvej
0
meter til indkøb

Parken som nærmeste nabo

I de grønne omgivelser kan du opleve årstidernes vekslen, lytte til vinden i træerne og dufte blomsterne. Du kan nyde solen, løbe en tur, slappe af eller tage picknick-kurven med ned i parken. I de grønne områder kan du få afveksling fra byens liv, for her er frisk luft og et godt sted at finde fred og ro.

Nem parkering

Parkering er nemt at finde med det nye p-hus, som ligger i Parkbyen. Ved at trække bilerne lidt væk fra selve boligområdet, frigør p-huset plads til grønne områder, bænke, legeplads, udendørs træningsfaciliteter og stisystemer.

Alt hvad du har brug for lige i nærheden

Parkbyen er en lille bydel i sig selv med alt hvad det rummer af ideelle adgangsforhold til transport og fritidsaktiviteter. Den nye +Bus-linie stopper lige ved Parkbyen. Det tager kun 10 minutter at cykle eller køre bil til Aalborgs centrum, hvor shopping, restauranter og kulturtilbud giver et væld af muligheder for at nyde bylivet.

Nabolaget rummer folkeskoler, børnehaver, vuggestuer, det kommende  Universitetshospital, universitetet og mange gode indkøbsmuligheder. 

Previous
Next

Bliv en del af
Parkbyen

Er du interesseret i at høre mere om ejerboligerne i Parkbyen, kan du skrive dig op her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nybolig Palle Ørtoft

Vesterbro 32

9000 Aalborg

T: 96 30 25 00

E: 9003@nybolig.dk

Endnu et projekt udviklet af

Close Menu

Bliv en del af
Parkbyen

Er du interesseret i at høre mere om ejerboligerne i Parkbyen, kan du skrive dig op her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.