Området

Bo i naturen i byen

Parkbyen ligger unikt placeret på toppen af Sohngårdsholmbakken og som nabo til Golfparken. De grønne områders rekreative og afstressende effekt er særlige kvaliteter, som gør stedet helt sit eget.

0
meter til park
0
minutter til motorvej
0
meter til indkøb

Parken som nærmeste nabo

I de grønne omgivelser kan du opleve årstidernes vekslen, lytte til vinden i træerne og dufte blomsterne. Du kan nyde solen, løbe en tur, slappe af eller tage picknick-kurven med ned i parken. I de grønne områder kan du få afveksling fra byens liv, for her er frisk luft og et godt sted at finde fred og ro.

Nem parkering

Parkering er nemt at finde med det nye p-hus, som ligger i Parkbyen. Ved at trække bilerne lidt væk fra selve boligområdet, frigør p-huset plads til grønne områder, bænke, legeplads, udendørs træningsfaciliteter og stisystemer. Til hver bolig i Parkbyen hører en gratis parkeringsplads med. 

Alt hvad du har brug for lige i nærheden

Parkbyen er en lille bydel i sig selv med alt hvad det rummer af ideelle adgangsforhold til transport og fritidsaktiviteter. Den nye +Bus-linie stopper lige ved Parkbyen. Det tager kun 10 minutter at cykle eller køre bil til Aalborgs centrum, hvor shopping, restauranter og kulturtilbud giver et væld af muligheder for at nyde bylivet.

Nabolaget rummer folkeskoler, børnehaver, vuggestuer, det kommende  Universitetshospital, universitetet og mange gode indkøbsmuligheder. 

Er du interesseret i en bolig i Parkbyen?

Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig i Parkbyen. Sæt kryds i enten ejerbolig eller lejebolig – eller begge dele. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

begge typerkun ejerboligerkun lejeboliger

Ved Stranden 11 D, 2 th.

9000 Aalborg

Vesterbro 32

9000 Aalborg

Close Menu