Livet i lejlighederne

Når du flytter ind i en lejlighed i Parkbyen, flytter du også ind i et bekvemt og lettere liv, hvor alt er tilrettelagt til mere livsnyderi og mindre vedligehold og praktiske gøremål. Med stærke og smukke lamelparket plank i eg, stilrene køkken-, bad- og garderobeelementer fra Svane Køkkenet og energirigtige og hårdføre hvidevarer fra Siemens, får du et hjem med materialer, der holder. 

Himmelsk panoramaudsigt

Hver lejlighed har egen stor altan, som er belagt med brunimprægnerede brædder. Værnet på altanerne udføres i  farvede aluplader, der giver en god afskærmning og læ for vinden. Samtidig åbner de store vinduespartier op til livet ved parken og udsigt til byen. Lysindfaldet i stuen er helt eminent og med panoramaudsigt til flere sider er det bare at sætte sig til rette og nyde livet.

Tidløst skandinavisk design

Køkkenet i lejlighederne er enkelt i et skandinavisk design, som både hylder elegance og tidløshed. De grebsløse fronter tilfører køkkenets stil et skarpt design og funktionelle løsninger. Og så er det hvide, lette udtryk nemt at kombinere med årstidens farver og boligens øvrige møbler.

Store lyse soveværelser

De flotte lyse soveværelser er designet med store vinduespartier, så det skønne lysindfald frit kan strømme ind. For at give endnu mere rummelighed til soveværelset, er der gjort plads til indbyggede skabe, som er funktionelt uden at optage meget plads.

Bliv en del af
Parkbyen

Er du interesseret i at høre mere om ejerboligerne i Parkbyen, kan du skrive dig op her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Nybolig Palle Ørtoft

Vesterbro 32

9000 Aalborg

T: 96 30 25 00

E: 9003@nybolig.dk

Endnu et projekt udviklet af

Close Menu

Bliv en del af
Parkbyen

Er du interesseret i at høre mere om ejerboligerne i Parkbyen, kan du skrive dig op her. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.